Disseny web al 2024


Dins de l'àmbit del disseny web, l'any 2024 ens presenta tendències noves que estan revolucionant l'experiència digital i elevant l'estàndard del disseny web. Continua explorant per a submergir-te en els corrents que estan transformant per complet la manera en què vivim l'experiència digital.

 

Quins són els corrents en disseny web en 2024?

Elements grans i cridaners per al disseny web

Ressaltar la importància d'elements grans i que capten l'atenció continuen dominant el disseny web en 2024. Amb imatges i botons vistosos es busca capturar l'atenció de l'usuari i oferir una experiència visual impactant i directa. La combinació de grandària, asimetria i desestructuració dona lloc a dissenys innovadors i cridaners en el món del disseny web.

 

Aposta per tipografies personalitzades

El joc tipogràfic serà el protagonista. Des de fonts personalitzades fins a combinacions poc convencionals, el joc tipogràfic cobra rellevància equiparable al propi missatge. A més, la creativitat amb les lletres afegeix un toc distintiu al disseny web i ajuda a destacar la identitat de la marca.

Els colors també marquessin el disseny

Els colors en un disseny web moltes vegades actuen com a eines estratègiques. Des de tons tropicals fins a blaus elèctrics, la saturació infon vitalitat i reflecteix l'energia d'aquesta era digital. Recorda que l'elecció conscient de colors no sols afecta l'estètica, sinó també les respostes emocionals i psicològiques de l'usuari. Prepara't per a pintar la web amb una paleta que no sols es veu bé, sinó que també comunica sensacions extraordinàries.

Millora l'experiència d'usuari amb moviments fluids

Altra tendència de disseny web per al 2024 és la interactivitat. Des d'elements que responen al desplaçament fins a experiències basades en gestos, la interactivitat està en el seu apogeu. Aquests elements no sols aporten un estil atractiu, com el moviment fluid, sinó que porten l'experiència de l'usuari (UX) a nivells superiors.

Adeu quadrícula, hola creativitat

El disseny web en el 2024 diu adeu a la rigidesa de les quadrícules i dona pas a una era de llibertat creativa. Els fons superposats o capes lliscants es converteixen en protagonistes,afegint profunditat, textures i una estètica intrigant al disseny web. Explora la fusió d'estils i l'alliberament de creativitat en el futur del disseny web.

Animacions en disseny web

En el 2024, animacions més complexes i elements en moviment contribueixen al dinamisme. Això ofereix experiències en línia més immersives i participatives en el disseny web.

 

Utilitzar aquestes tendències en el teu disseny web oferirà una experiència única i atractiva per als teus usuaris. L'equip d'experts en disseny i desenvolupament web de adn digital agency t'ajudarà a aconseguir èxit digital de la teva marca.