Disseny WEB a Andorra

A adn digital agency creem dissenys, per complir objectius

DESIGN

No n'hi ha prou amb estar visibles en internet. La importància de tenir una pàgina web atractiva, ràpida i intuïtiva, és essencial perquè l'experiència de compra o visita de l'usuari sigui un èxit i la teva estratègia de màrqueting digital funcioni.

"En millorar l'experiència d'usuari, milloraràs de manera automàtica també la taxa de conversió i la lleialtat dels teus usuaris cap a la teva empresa o lloc web". AB Tasty

Com ja sabem, la primera impressió és la que compta i una pàgina web és l’aparador perfecte per exposar els valors i productes de la teva empresa. La finalitat d'un bon disseny web és la de transmetre la imatge corporativa que volem en tan sols uns segons. Aquest breu temps és el que destina l'usuari a decidir si seguir en la nostra pàgina web o abandonar-la.

Per això desenvolupem pàgines web úniques, on els nostres dissenyadors especialitzats en UX/UI design, proposen i creen funcionalitats úniques, per a aconseguir experiències digitals fàcils i efectives, d'acord amb l'estratègia i objectiu de cada negoci.

Per què amb nosaltres?

Disseny i programació web a mida
Analitzem i identifiquem les necessitats de la teva web, creant projectes únics i diferents, d’acord amb l’estratègia i objectiu del teu negoci. 
Continguts originals
Per poder aconseguir una pàgina web única, és imprescindible disposar de contingut exclusiu. El nostre equip de content marketing, elabora contextos alineats a l’estratègia, per potenciar la captació de clients. 
Responsive design
Una de les principals prioritats, és el disseny en dispositius mòbils, adaptats per millorar el posicionament. A dia d’avui, més del 80% de les visites es realitzen a través de dispositius mòbils. 
UX/UI design
Creem i desenvolupem pàgines web a mida, d’acord amb les necessitats del negoci i amb el desenvolupament estratègic, per aconseguir l’èxit. Optimitzar la taxa de conversió inclou millorar l’experiència dels usuaris. 
Projectes exclusius
Tant sigui per millorar una web o iniciar-la de zero, orientem i treballem en dissenys exclusius i corporatius, amb un anàlisi previ del negoci, dels objectius i la competència. 
Anàlisi i gestió
La nostra feina no acaba amb la publicació de la pàgina. El nostre equip realitzarà el manteniment i treballarà de forma constant amb la teva empresa, per realitzar les accions necessàries per posicionar i maximitzar les conversions. 
 

5 beneficis del disseny WEB

01.Disseny únic

02.Millora les experiències de l’usuari

03.Augmenta les conversions!

04.Adaptació a les necessitats del negoci

05.Disseny optimitzat per posicionament SEO

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Necessites un community manager a Andorra?

Converteix les teves publicacions
en oportunitats de negoci!

més informació

Campanyes d'Email Màrqueting

Fidelitza als teus clients mitjançant comunicacions més directes!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *