Campanyes d'Email Màrqueting

Fidelitza als teus clients mitjançant comunicacions més directes!

E-MAIL

Establir una comunicació directa amb els usuaris per tal de convertir-los en clients o, en cas que ja ho siguin, fidelitzar-los amb continguts personalitzats. A grans trets, podríem dir que aquest és el principal objectiu de l’email marketing: connectar i fidelitzar l’usuari. Un usuari que ja ens coneix i que, possiblement, és consumidor dels nostres productes i/o serveis o hi està interessat.

“El 49% dels usuaris consideren que l’email és el millor canal perquè una marca contacti amb ells”. Font: Adobe

En aquest sentit, un dels grans avantatges de l’email marketing és que tot i tractar-se d’un canal de comunicació directa, aquest no és intrusiu, ja que ens dirigim a un usuari que prèviament ens ha donat el consentiment. Les campanyes d’email marketing ofereixen, a més, un alt nivell de segmentació i control de resultats, convertint-se així en una eina de comunicació summament potent per a les empreses. Amb l’enviament de newsletters s’obre un món de possibilitats on l’únic horitzó és el límit de la nostra creativitat. Infinitat de dissenys, missatges, enllaços, imatges... I tot amb un únic objectiu: sorprendre a l’usuari, fidelitzar-lo i (re)connectar amb les seves necessitats. Amb els seus insights.   

A adn digital agency estem especialitzats en la creació de campanyes integrals d’email marketing, dins les quals integrem tècniques avançades com ara l’inbound, el marketing de continguts i lead nurturing. Així, mitjançant l’enviament de continguts valuosos segons el perfil i la fase de l’embut en què es troba l’usuari, aconseguirem que avanci fins a l’última fase del funnel de conversió, realitzant la conversió desitjada.  

Per què amb nosaltres?

Optimització de la inversió
A diferència d’altres canals de comunicació online, l’email marketing presenta un cost reduït amb un alt retorn de la inversió. De fet, si disposes d’una base de dades reduïda no necessitaràs ni contractar un pla de pagament en cap plataforma d’emailing.  
Newsletters personalitzades
A adn digital agency creem campanyes d’email marketing amb continguts totalment personalitzats i segmentats, amb l’objectiu d’oferir la informació que realment espera l’usuari.  
Seguiment de resultats
Un altre gran avantatge de l’email marketing és la facilitat en el control de resultats. D’aquesta manera, podrem extreure conclusions sobre el rendiment dels enviaments i aplicar modificacions que ens permetin optimitzar les campanyes posteriors.  
Lead nurturing
Amb el lead nurturing acompanyarem al client en les diferents etapes del cicle de compra, generant conversions i fidelitzant-los de manera automatitzada. Així, en funció del punt de l’embut de conversió en què es trobi l’usuari rebrà un tipus d’email o un altre.  
Informació valuosa dels teus clients
Una vegada realitzem una primera campanya d’email marketing podrem extreure una informació molt rellevant de la teva base de dades. Així, podrem segmentar als usuaris en funció dels seus interessos, les dades demogràfiques i la qualitat del comportament de l’email, entre altres.  
Fidelitza i facilita la conversió
Amb les campanyes d’email marketing podrem incentivar als usuaris perquè realitzin una acció concreta dins la teva web (una compra, emplenar un formulari, confirmar una subscripció...) i fidelitzar-los amb missatges i experiències que s’adaptin a les seves necessitats.  
 

5 beneficis de les campanyes d’email marketing

01.Comunicació directa amb l’usuari

02.Alt nivell de segmentació i personalització

03.Baix cost amb ROI elevat

04.Anàlisis de resultats

05.Recurs de fidelització molt potent

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Posicionament SEO a Andorra

Fem enlairar la teva web fins a les primeres posicions de Google!

més informació

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Lead nurturing amb adn digital agency

Lead nurturing: educar, informar, influir, CONVERTIR.

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *