Analítica web a Andorra

El que no es pot mesurar... no es pot millorar!

ANALYTICS

Valorar si les nostres accions de màrqueting digital estan generant els objectius que ens havíem marcat en un inici. A grans trets, podríem dir que aquesta és la principal finalitat de l’analítica web: controlar qualitativa i quantitativament els resultats que genera el nostre site per, posteriorment, extreure conclusions vàlides i introduir correccions que permetin millorar tant el rendiment de la pàgina com la rendibilitat del nostre negoci online.

“El 88% % dels directius a nivell mundial considera la inversió en analítica web i big data com una necessitat prioritaria”. Font: NewVantage Partners

Quan parlem d’analítica web és important aclarir que no es tracta de mesurar el trànsit de la nostra pàgina web, sinó d’entendre’l i analitzar-lo. Només així, interpretant les dades i esbrinant la conducta dels nostres usuaris, podrem avaluar l’eficàcia del nostre pla de marketing i desenvolupar, en conseqüència, noves estratègies per incrementar els resultats i optimitzar processos.  

El nostre servei d'analítica web a Andorra consisteix a alinear-nos amb els teus objectius i analitzar les dades del teu ecosistema digital per detectar els canals que aporten valor real al teu negoci. Una vegada identificats, aplicarem el tipus de seguiment que necessita cada canal, mesurarem el retorn de les teves inversions en publicitat i monitorarem el rendiment del teu site, optimitzant així els teus indicadors clau de rendiment (KPI) com ara registres, compres, subscripcions o enviament de formularis.

Per tant, no servirà de res invertir una gran quantitat de recursos en una estratègia de marketing digital, si posteriorment no coneixem al 100% els resultats que s’estan generant a la nostra pàgina web. I aquí entra en joc l’analítica web; entra en joc la capacitat de poder mesurar la performance de totes les nostres accions de marketing digital.

Per què amb adn digital agency?

Coneixeràs a la teva audiència!
Des de quin dispositiu accedeixen a la teva web, a través de quin canal, amb quina freqüència, fins a quina part del funnel de conversió... Amb l'analítica web podràs conèixer en profunditat la teva audiència, identificant tendències i comportaments que et permetran prendre decisions estratègiques per al teu negoci.  
Noves oportunitats de negoci
Controlar qualitativa i quantitativament els resultats que genera la teva web t’obrirà un món de noves possibilitats de negoci, detectant possibles nínxols de mercat o oportunitats que desconeixies.  
Milloraràs processos i optimitzaràs la inversió
Amb l’analítica web podràs extreure conclusions vàlides i avaluar l’eficàcia del teu pla de marketing, desenvolupant, en conseqüència, noves estratègies per incrementar els resultats i optimitzar processos.  
La importància del ROI
Cap empresa vol realitzar inversions fallides en productes o serveis que no funcionaran. Gràcies a l'analítica és possible valorar el cost i, el més important, el retorn de totes accions de marketing, com per exemple el benefici real que estem obtenint per cada euro invertit en publicitat.  
Eines d’analítica digital
Google Analytics, Ahrefs, Semrush, Google Search Console, Tag Manager, Screaming Frog, Lighthouse, Page speed site... A adn agència de comunicació treballem amb les principals eines de seguiment i analítica web.  
Dashboards personalitzats
És tan important saber interpretar les dades com presentar-los de manera pràctica i comprensible. Per això, en adn agència de comunicació creem dashboards de resultats totalment personalitzats i adaptats als KPIs del teu negoci.  
 

5 beneficis de l’analítica web

01.Ofereix un ampli coneixement de la teva audiència

02.Potencia el creixement digital del teu negoci

03.Millora la salut del teu site

04.Ajuda a optimitzar els teus indicadors clau de rendiment web (KPI)

05.Permet optimitzar la inversió en publicitat i millorar la presa de decisions

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Google Ads & Meta Ads

El push que la teva web necessita per incrementar la visibilitat i les conversions!

més informació

Posicionament SEO a Andorra

Fem enlairar la teva web fins a les primeres posicions de Google!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *