Lead nurturing amb adn digital agency

Lead nurturing: educar, informar, influir, CONVERTIR.

LEADS

Juntament amb les campanyes d’email marketing, el lead scoring i el lead nurturing són estratègies que tenen com a objectiu acompanyar al client en les diferents etapes del cicle de compra, generant conversions i fidelitzant-los de manera automatitzada. L'automatització del lead nurturing o la nutrició de leads es divideix en tres etapes: el lead scoring, la fase de descobriment i l’automatització de leads.

“El 50% dels leads d’una base de dades no estan encara preparats per iniciar una compra”.. Font: Marketo

En la primera etapa qualificarem a l’usuari amb una puntuació segons la interacció que ha mostrat amb la nostra empresa i d’acord amb el punt en què es trobi dins del procés de compra.  En la segona etapa, incentivarem a l’usuari a definir el recorregut cap a la compra, passant des de la fase de descobriment fins a la de la decisió final. I, per últim, en la tercera etapa, crearem una automatització de leads per iniciar l’enviament progressiu d’una cadena d'emails en funció del comportament i la puntuació que tingui l'usuari.

Aquesta puntuació es definirà per diferents aspectes com ara el grau d’afinitat entre el lead i el client ideal de l’empresa, el grau de coneixement de l’empresa per part del nostre lead i el seu estat dins del procés de compra.

Per què amb nosaltres?

Optimització de la inversió
A diferència d’altres canals de comunicació online, les estratègies de lead nurturing presenten un cost reduït amb un alt retorn de la inversió. Si disposes d’una base de dades reduïda no necessitaràs ni contractar un pla de pagament en cap plataforma d’emailing.  
Newsletters personalitzades
A adn digital agency creem campanyes de lead nurturing amb continguts totalment personalitzats i segmentats, amb l’objectiu d’oferir la informació que realment espera l’usuari.  
Seguiment de resultats
Un altre gran avantatge de les campanyes de lead nurturing és la facilitat en el control de resultats. D’aquesta manera, podrem extreure conclusions sobre el rendiment dels enviaments i aplicar modificacions que ens permetin optimitzar les campanyes posteriors.  
Acompanyar al client en el procés de compra
Amb el lead nurturing podem acompanyar al client en les diferents etapes del cicle de compra, generant conversions i fidelitzant els nostres clients de manera automatitzada. Així, en funció del punt de l’embut de conversió en què es trobi l’usuari rebrà un tipus d’email o un altre.  
Més informació sobre els nostres clients
Amb les campanyes de lead nurturing podrem extreure una informació molt valuosa de la nostra base de dades, la qual ens serà de gran utilitat per poder incentivar a l’usuari perquè continuï avançant dins de l’embut de conversió.  
Fidelitza i facilita la conversió
Amb les campanyes de lead nurturing podrem incentivar als usuaris perquè realitzin una acció concreta dins la nostra web (una compra, emplenar un formulari, confirmar una subscripció...) i fidelitzar-los amb missatges i experiències que s’adaptin a les seves necessitats.  
 

5 beneficis del lead nurturing

01.Millora el ROI de les campanyes de marketing

02.Genera noves oportunitats de negoci

03.Potencia el tracte personalitzat amb el client

04.Més informació sobre les preferències dels nostres clients

05.Comunicació constant i immediata

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Campanyes d'Email Màrqueting

Fidelitza als teus clients mitjançant comunicacions més directes!

més informació

Analítica web a Andorra

El que no es pot mesurar... no es pot millorar!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *