Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

MARKETING

Tens el concepte del teu negoci perfectament definit a la teva ment, però no trobes les paraules exactes per descriure’l i fer que el “món” s’assabenti. Sí, aquest és un problema habitual. A adn digital agency t’escoltarem per conèixer tots els insights del teu negoci i transmetrem la imatge de la teva empresa mitjançant continguts atractius, clars i eficaços.  Continguts únics, genuïns, que posicionaran a Google, i que t’ajudaran a captar nous clients i fidelitzar als que ja tens.

La paraula. O millor dir: l’encadenament de paraules. Un text. Un contingut sobre un tema concret. Qualsevol web que vulgui millorar les seves conversions, obtenir més visites o aparèixer en els primers resultats de Google ha de preguntar-se de quina manera podrà conquistar als seus usuaris. I sí, sempre, o gairebé sempre, la paraula fa acte de presència. Generar continguts de qualitat és una inversió. Una inversió que fidelitza als clients que ja confien en tu, però que també permet captar-ne de nous. Una marca que ofereix contingut de qualitat als seus clients és una marca que aporta valor afegit. Possiblement, tindrà un producte o servei similar al de la seva competència, però fa un pas més enllà. Ofereix informació útil, genuïna, posiciona el seu producte o servei i genera confiança. Confiança a través de la paraula. A través del contingut. 

“Les marques que generen continguts de qualitat en els seus llocs web obtenen un 126% més de creixement respecte a les marques que no aposten per aquest tipus d’estratègia”.. Font: Lab Spain

Per què amb nosaltres?

Anàlisis del punt de partida
Analitzem el teu sector, el teu producte i/o servei i la teva competència. Identifiquem oportunitats, localitzem nínxols de contingut, i definim les estratègies necessàries per atraure nous clients a través de la generació de continguts de qualitat.  
Continguts SEO
Elaborem continguts de qualitat, genuïns i amb valor afegit, però sempre seguint una premissa fonamental: complir amb tots els estàndards de redacció SEO per garantir que tots els continguts que generem es posicionen correctament a Google. 
Calendari editorial
Preparem un calendari editorial, seleccionant les paraules clau, les millors temàtiques i les dates de publicació idònies, d’acord amb les necessitats del teu negoci.  
Continguts 100% personalitzats
Dissenyem una estratègia de màrqueting de continguts totalment personalitzada.
Construïm els teus “buyer persona” o arquetips de clients ideals per poder donar resposta als seus insights a través dels continguts.  
Control i cerca de noves oportunitats
Controlem els resultats obtinguts i optimitzem l’estratègia contínuament per identificar noves paraules d’oportunitat i noves vies per posicionar el teu negoci a través de la generació de continguts.  
Converteix-te en un referent
Amb la generació de continguts millorarem considerablement la teva reputació i reconeixement de marca. La teva comunitat confiarà en el teu missatge, en la teva identitat, i et veurà com un referent dins del teu sector.  
 

5 beneficis del marketing de continguts

01.Captaràs nous clients i fidelitzaràs els que ja tens

02.Milloraràs el reconeixement de la teva marca, producte i/o servei

03.Més confiança i credibilitat

04.Milloraràs el posicionament SEO de la teva web

05.Incrementaràs l’engagement i la teva base de dades

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Posicionament SEO a Andorra

Fem enlairar la teva web fins a les primeres posicions de Google!

més informació

Necessites un community manager a Andorra?

Converteix les teves publicacions
en oportunitats de negoci!

més informació

Google Ads & Meta Ads

El push que la teva web necessita per incrementar la visibilitat i les conversions!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *