Necessites un community manager a Andorra?

Converteix les teves publicacions
en oportunitats de negoci!

XXSS

Més del 80% de les empreses publiquen contingut, com a mínim, a una xarxa social. 

Però la pregunta és: quantes ho fan de manera efectiva? Quantes empreses realment segueixen una estratègia de Social Media eficaç i aconsegueixen generar una comunitat potent en els seus perfils? L'objectiu d'adn digital agency és crear unes xarxes socials amb personalitat pròpia, amb identitat.

Per a aconseguir-ho, estudiarem el teu mercat, identificarem noves oportunitats, definirem el teu buyer persona i elaborarem una estratègia de xarxes socials global. Tot això ens permetrà potenciar al màxim les fortaleses de la teva marca i (re)connectar amb els teus seguidors perquè aquests es converteixin en els teus millors prescriptors. La clau de l'èxit? Seduir, atreure i comunicar de manera eficaç. Nosaltres ho tenim clar. I tu?

adn digital agency disposem d'un equip de community managers a Andorra per gestionar les xarxes socials de les empreses del Principat de manera efectiva i eficaç.

"El 92% de l'usuaris d'Instagram diu que, després de veure un producte/servei en la plataforma, ha seguit a una marca, ha accedit al seu lloc web o ha fet una compra.". Font: Hootsuite

Pots estar PRESENT o ser un REFERENT. 

L'objectiu d’adn digital agency és gestionar les xarxes socials de les empreses d'Andorra per dotar els seus perfils amb personalitat pròpia, amb identitat. 

Per què amb nosaltres?

Copies 100% personalitzats
Una vegada identificat el teu buyer persona, elaborarem els copies ideals per arribar fins a ell. Incrementarem l’engagement amb les publicacions i generarem visites de qualitat al lloc web per incrementar les vendes i/o conversions.  
Gestió de crisis
Les crisis existeixen. I a les xarxes socials també. I sí, normalment arriben sense avisar. A adn digital agency elaborem, de forma consensuada amb el client, un manual de gestió de crisis per saber com actuar davant d’aquestes situacions.  
Calendari editorial
No deixem res a l’atzar! Per això, a l’inici del projecte creem un calendari editorial amb la programació de totes les accions i les dates de publicació idònies. I sempre alineades amb les necessitats del teu negoci.  
Cada xarxa social, un món
Ni totes les xarxes són iguals ni tots els usuaris interactuen de la mateixa manera en elles. A adn digital agency ho sabem i, per això, adaptem el contingut, tant textual com visualment, als formats i estàndards que requereix cada canal. Una xarxa social. Un món.  
Un canal directe amb els teus clients
Convertirem els teus perfils en un canal directe de comunicació amb els teus clients. Mantindrem connectada a la teva comunitat i convertirem els teus seguidors en els teus millors prescriptors de marca.  
Campanyes amb ambaixadors de marca
Sondegem les diferents plataformes per detectar els millors ambaixadors de marca per al teu negoci. Influencers o micro influencers. Analitzem els perfils que més s’identifiquen amb el teu client potencial i contactem amb ells per iniciar possibles col·laboracions.  
 

5 beneficis de les xarxes socials

01.Generaràs noves oportunitats de negoci

02.Tracte més humà i directe amb els teus clients

03.Incrementaràs la confiança i credibilitat envers la teva marca

04.Controlaràs molt millor la reputació del teu negoci

05.Milloraràs la teva xarxa de contactes amb empreses i professionals del teu sector

El mètode adn digital agency

andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte amb el client: definició del punt de partida, fites i objectius

Anàlisi intern del projecte per part del nostre departament: identificació punts forts/febles, amenaces i oportunitats

Presentació de proposta personalitzada i inici de les accions d’activació (setup inicial)

Inici del servei d’acord al pla prèviament presentat

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte per detectar desviacions i implementar millores

També et pot interessar...

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Google Ads & Meta Ads

El push que la teva web necessita per incrementar la visibilitat i les conversions!

més informació

Lead nurturing amb adn digital agency

Lead nurturing: educar, informar, influir, CONVERTIR.

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *