Google Ads & Meta Ads

El push que la teva web necessita per incrementar la visibilitat i les conversions!

SEM

Immediatesa. A adn digital agency creiem que aquesta és la millor paraula per definir el valor de les campanyes de Google Ads i Meta Ads. Ja sigui un producte o servei, quan s’inicia un nou projecte online gairebé sempre es necessita un push inicial per incrementar i accelerar la visibilitat d’allò que estàs oferint. Molt possiblement els teus clients potencials encara no et coneixen i és necessari posar la teva marca en el “mapa” perquè es comencin a interessar per ella. I sí, aquí és on les campanyes de publicitat online fan acte de presència.  

  • Campanyes Google Ads: són aquelles campanyes en cercadors que serveixen com a recurs de gran utilitat per atraure clients potencials cap a la teva web de forma ràpida i segmentada. El gran benefici? Mentre les campanyes estiguin actives, apareixeràs en les primeres posicions de Google quan un usuari faci una cerca utilitzant alguna de les paraules clau (keyword) per les quals ha de posicionar la teva empresa. 
     
  • Campanyes Meta Ads a les Xarxes Socials: les campanyes de publicitat a les Xarxes Socials (Facebook, Instagram, Linkedin Ads...) són una eina perfecta per incrementar l’abast i l’engagement de les publicacions, millorar el reconeixement de marca (branding) i fer créixer la comunitat. A més, amb les campanyes de publicitat a les Xarxes Socials també incrementaràs les visites a la teva web, aportant un trànsit de qualitat amb clients potencials, prèviament segmentats. 
     

"L'abast orgànic mitjà d'una publicació de Facebook és del 5.17% respecte al nombre total de seguidors de la pàgina, mentre que l'abast de la mateixa publicació amb publicitat pagada és del 28.1%.". Font: Hootsuite

Per què amb adn digital agency?

Servei integral Google Ads
A adn digital agency ens ocupem de tot. Investigarem i seleccionarem les paraules clau més rellevants per al teu negoci, avaluarem noves oportunitats i les testejarem. Revisarem i optimitzarem els anuncis buscant la màxima rendibilitat, gestioant el pressupost de la manera més eficient i creant landing pages per millorar la conversió. 
Campanyes de Google Shopping
Aquesta opció és perfecta per a un e-commerce, ja que en tots els anuncis es mostra la fitxa de producte. La imatge apareix directament a les cerques de Google on es pot veure de manera ràpida el producte i el preu.  
Control total del pressupost
No t’hauràs de preocupar per res. A adn digital agency controlarem el pressupost dels teus anuncis diàriament, reduint d'aquesta manera qualsevol despesa excessiva i optimitzant al màxim el cost per resultat.  
Campanyes 100% personalitzades
Totes les campanyes de SEM que creem a adn digital agency es fan de forma totalment personalitzada. Definim les paraules clau, segmentem les audiències i acotem els anuncis perquè impactin a clients potencials. Tot amb l’objectiu de generar visites de qualitat en la teva web i incrementar les conversions.  
En les primeres posicions de Google
Si la teva empresa no es posiciona en la primera pàgina de Google, no existeix. De fet, està demostrat que només el 15% dels usuaris passen a la segona pàgina del cercador. Amb l’estratègia de Google Ads que elaborarem des d’adn digital agency t’asseguraràs que la teva web apareix en les primeres posicions!  
El teu objectiu, el nostre!
Incrementar l’engagement de les publicacions, augmentar la comunitat, generar més conversions, captar visites de qualitat... Si hi ha un aspecte que caracteritza les campanyes de publicitat a les xarxes socials, aquest és, sens dubte, la seva flexibilitat. Tu ens dius el teu objectiu i nosaltres crearem la campanya perfecta per assolir-lo.  
 

5 beneficis de la publicitat online

01.Visites a la teva web de forma immediata

02.Visites de qualitat, totalment segmentades i quantificables

03.Anàlisis i seguiment de resultats a temps real

04.Augment del trànsit cap a la teva web i de les conversions

05.Recurs molt útil per potenciar el reconeixement de marca i incrementar la teva comunitat

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Necessites un community manager a Andorra?

Converteix les teves publicacions
en oportunitats de negoci!

més informació

Analítica web a Andorra

El que no es pot mesurar... no es pot millorar!

més informació

Posicionament SEO a Andorra

Fem enlairar la teva web fins a les primeres posicions de Google!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *