Posicionament SEO a Andorra

Fem enlairar la teva web fins a les primeres posicions de Google!

SEO

Ofereixes un bon servei. Tens un producte competitiu. Analitzes regularment la competència per continuar millorant. Però apareixes en les últimes pàgines de Google quan els teus clients potencials realitzen una cerca utilitzant paraules claus relacionades amb el teu sector. Si et passa això, tens un problema. La part positiva? A adn digital agency et podem ajudar desenvolupant una estratègia eficaç de posicionament SEO.

Sabem que tens un bon producte, sabem que ofereixes un bon servei, però també sabem que no pots continuar apareixent en les últimes posicions de Google. El motiu? Una qüestió de confiança i visibilitat. Confiança perquè els usuaris entenen que les millors empreses estaran en les primeres posicions de Google i visibilitat perquè més de la meitat dels usuaris visiten únicament les pàgines que apareixen en les tres primeres posicions. I nosaltres volem que tu estiguis allà. Present per atreure totes les mirades.

“La primera posició de Google obté gairebé un terç dels clics i més de la meitat dels usuaris visiten les pàgines que apareixen en les tres primeres posicions”.. Font: Advanced Web Ranking

Per què amb nosaltres?

Keyword Research
Analitzem i identifiquem les paraules clau (Core Keywords & Long Tail) que utilitzaran els teus futurs clients per buscar-te a Google i per les quals hauràs d’aparèixer en les primeres posicions.  
Marketing de continguts
El nostre departament de content marketing elaborarà les landing pages necessàries per posicionar les paraules clau del teu negoci i aportar les millors respostes a les preguntes que faran els teus clients a Google.  
Mobile First
Actualment, més del 80% de les visites es realitzen a través de dispositius mòbils. Per això, prioritzem i potenciem el disseny en dispositius mòbils, amb formats AMP que posicionen molt millor des de Mobile  
Auditoria & Consultoria SEO
Analitzem en profunditat la teva web per saber per què no està ben posicionada i actuem sobre tots els aspectes susceptibles de millora per treure-li el màxim partit i captar moltes més visites de clients potencials.  
SEO local
Posicionarem el teu negoci dins de la teva àrea geogràfica. Un punt fonamental per a petites i mitjanes empreses, botigues físiques i negocis amb diferents ubicacions.  
Stop penalitzacions!
La teva web no apareix als cercadors? Possiblement, has fet “enfadar” a Google i la teva web ha estat penalitzada. A adn digital agency comptem amb un servei específic de recuperació de penalitzacions amb el qual podràs recuperar el teu posicionament.  
 

5 beneficis del posicionament SEO

01.Visites de qualitat

02.Una inversió molt rendible

03.Posicionament natural i perdurable

04.Aparador online 24/7

05.Més visibilitat de marca per al teu negoci

El mètode adn digital agency

Andornet

A adn digital agency totes les propostes s’adapten i es personalitzen en funció de les necessitats del client, els objectius i les especificitats del negoci. El teu objectiu serà el nostre i aquest serà el camí que recorrerem per assolir-lo.

Primer contacte

Brief i anàlisis intern del projecte per part del nostre departament

Presentació proposta totalment personalitzada

Inici del servei

Reunions de seguiment i anàlisi constant del projecte. Revisem, modifiquem i adaptem l’estrategia continuament per garantir la consecució d’objectius.

També et pot interessar...

Marketing de continguts amb adn digital agency

El meravellós art d’atraure clients i fidelitzar-los a través de les paraules

més informació

Campanyes de publicitat online: SEM & Google Ads amb adn digital agency

El push que la teva web necessita per incrementar la visibilitat i les conversions!

més informació

Analítica web amb adn agència de comunicació

El que no es pot mesurar... no es pot millorar!

més informació

eii, estem aquí!

parlem?

contacta’ns

Currículum *