Sobre nosaltres

agència

Sempre és difícil parlar d'un mateix sense excedir-te en floretes, ara bé, si estàs llegint això és perquè vols saber qui som.

adn digital agency neix sota el paraigua d’Andornet que, al llarg dels més de 25 anys de trajectòria, ha donat solució a les necessitats que ha plantejat el món digital en tots els seus vessants. Incloent-hi la comunicació digital. Així, adn digital agency és la branca autònoma d’Andornet formada per un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en la comunicació digital sota l’experiència i l’adn d’Andornet.

A adn digital agency desenvolupem cada idea amb un mètode. Un mètode que comença amb un compromís, amb una conversa amb el client que ens planteja una il·lusió i un objectiu que nosaltres transformem en un repte. El nostre repte.

Estem preparats per fer front als plantejaments de cada client. I més enllà: per fer front als reptes que la societat exigeix amb la urgència del moment. El nostre objectiu és posar en valor la teva marca i fer créixer el teu negoci. Integrem el que tens i el que t'imagines en un entorn que és cada vegada més digital per tal que no et quedis al marge d'un mercat en constant evolució. I ho fem amb noves propostes que aporten valor a les marques, amb estratègies efectives enfocades a resultats, amb la captació de nous clients i amb la fidelització dels que ja tens. Ens ocupem que et trobin quan et busquen, que et tinguin en compte.

El triumvirat de l'èxit: Tu, la teva marca i adn digital agency

A adn digital agency afrontem cada projecte com si d’un individu es tractés. Individus únics amb identitats pròpies. Perquè creiem que tot negoci, tota marca, té la seva pròpia seqüència d’adn, una cadena inimitable que ens identifica i ens diferencia.

A adn digital agency donarem forma a les teves idees i farem créixer el teu negoci en l’entorn digital, potenciant l’adn que el fa únic.

Plantegem cada projecte entenent al consumidor, pensant en el client i concentrant-nos en el negoci, tot partint d'una anàlisi exhaustiva per a cada cas, perquè abans de començar a caminar, coneguem el camí i gaudim del viatge.

La teva meta? El nostre objectiu!

  • Et posicionarem en el mercat.
  • Farem visible la teva marca i comunicarem els teus serveis.
  • Crearem una estratègia adaptada als teus objectius i d’acord amb els insights dels teus clients, amb l’objectiu de captar l’atenció dels usuaris i aconseguir que et recordin en un context d'inesgotable informació on els inputs són constants.
  • Implementarem tècniques que et diferenciaran de la resta i t’ajudaran a augmentar les teves vendes i a ampliar la teva quota de mercat, amb una proposta de valor única.
  • Definirem els teus principals KPIs (indicadors clau de rendiment web) i crearem una estratègia efectiva de marketing digital que ens permeti assolir-los amb plenes garanties. 

En definitiva, adn digital agency és una agència de marketing digital especialitzada en la creació i l’optimització dels teus canals de comunicació dins una estratègia de marketing efectiva, amb el propòsit d'aconseguir incrementar el nombre de leads, obtenir més impacte i aconseguir, en conseqüència, més repercussió dins l'entorn digital.

Fem una comunicació multicanal: SEO, SEM, ADS, disseny, continguts web, vídeo marketing, email marketing... però sobretot fem anar la imaginació, perquè sabem que la venda és més difícil si no hi ha un contingut original i de qualitat.

Perquè no dir-ho... Si busques un equip multidisciplinari, creatiu, inquiet i inconformista, el qual busca avançar-se al mercat i a les necessitats dels seus clients, busques adn digital agency. Tenim les idees, creem el contingut, apliquem els mitjans i explotem les tecnologies.

Fem un cafè i parlem sobre el teu pròxim projecte digital? ESTEM DESITJANT TREBALLAR AMB TU